Wandel je mee?

Wandeldatum

zondag 13 oktober 2024

Ontdek Prachtige Wandelingen in Horst aan de Maas met Hobby Gilde

Ben je op zoek naar een geweldige manier om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd de prachtige natuur van Horst aan de Maas te verkennen? Dan ben je bij Hobby Gilde Horst aan het juiste adres! Onze populaire Hobby Gilde wandelingen zijn de perfecte gelegenheid om te genieten van gezellige wandelingen onder leiding van ervaren gidsen.

Elk seizoen nemen we je mee op avontuurlijke tochten door interessante gebieden in en rondom de gemeente Horst aan de Maas. Onze gidsen zijn gepassioneerde lokale kenners die je alles zullen vertellen over de natuur, geschiedenis en cultuur van het gebied. Deze wandelingen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren wandelaars.

Het aanmelden voor onze Hobby Gilde wandelingen is eenvoudig en essentieel voor ons om voldoende gidsen te kunnen regelen. Na de wandeling heb je de kans om gezellig na te praten en te ontspannen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of iets lekkers op de meeste locaties.

Onze wandelingen zijn doorgaans ongeveer 5 kilometer lang en duren ongeveer 2 uur, wat betekent dat ze perfect zijn voor een ochtend- of middagactiviteit. Wil je deelnemen aan deze unieke ervaring? Meld je dan aan via het secretariaat of onderstaand formulier en verzeker jezelf van een plekje.

Houd onze website en social media goed in de gaten, want in oktober starten we weer met onze maandelijkse wandelingen. Mis deze kans niet om samen met Hobby Gilde Horst de prachtige omgeving te verkennen en nieuwe vrienden te maken. We kijken ernaar uit om samen met jou te wandelen!

Wandel je mee?

Voer een nummer in van 1 tot 99.