Seizoen 2024-2025

Ook in 2024-2025 bieden we een scala aan activiteiten op creatief en cultureel gebied.

Voor de langlopende cursussen (september tot april) geldt over het algemeen dat er nog wel enkele plaatsen beschikbaar zijn. De kortlopende cursussen starten steeds met een nieuwe groep. Denk hierbij aan genealogie, digitale fotografie, omgaan met de iPad, werken met iMovie & foto-presentaties maken en bridgeles.

Het seizoen loopt voor de meeste cursussen van september 2024 tot en met april 2025. Kijk bij de activiteiten zelf voor de data en prijzen.

Bij de kortlopende cursussen (6 á 10 bijeenkomsten) en talencursussen is het niet altijd mogelijk tussentijds in te stromen. Neem voor meer informatie altijd eerst contact op met het secretariaat. Zie hieronder bij ‘Contact’. Tenzij anders vermeld, duurt een cursus of sportactiviteit het gehele seizoen. Het cursusgeld dat vermeld staat, is voor de hele duur van de cursus/het seizoen. Dit is exclusief lesmateriaal, zoals lesboeken.

In het belang van gezondheid en veiligheid hanteren we een maximum aantal cursisten gebaseerd op de beschikbare ruimte. Er is dus de mogelijkheid dat er wachtlijsten zijn.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook

"Wie helpt ons uit de brand?"

We zijn sinds kort in een lastige situatie terechtgekomen: we zoeken zowel voor de functie van cursusadministrateur als penningmeester nieuwe invulling voor het komende seizoen. Intussen hebben we al diverse mensen benaderd, maar helaas tot nu toe nog geen positief resultaat behaald. Tja, en dat nieuwe seizoen begint eigenlijk al nu het huidige seizoen (bijna) afgelopen is. Dus binnenkort!

Vandaar deze oproep: heb je zin om het HobbyGilde 1 à 2 jaar uit de brand te helpen? ? Geef de contactgegevens door via voorzitter@hobbygilde.nl of bel met 06 36533498 (Wilma Kurvers)

Laten we hopen dat op korte termijn beide functies ingevuld kunnen worden.
... See MoreSee Less

4 weeks ago