Nieuwsberichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook

Nieuwsbrief mei 2024

Nieuwsbrief december 2023

2023-dec-nieuwsbriefhgh-1.pdf

×
Nieuwsbrief mei 2024

Nieuwsbrief november 2023

2023-nov-nieuwsbriefhgh.pdf

×
Nieuwsbrief mei 2024

Nieuwsbrief september 2023

2023-sep-nieuwsbriefhgh.pdf

×
Nieuwsbrief mei 2024

Nieuwsbrief april 2023

Vier de zomer

Vier de zomer

Op vrijdag 18 augustus a.s. kun je nader kennismaken met het Hobby Gilde tijdens de ‘Vier de Zomer’-dag in Horst-centrum. Je kunt dan meer informatie krijgen over onze stichting in het algemeen en over bepaalde cursussen in het bijzonder. Enkele van onze cursusleiders zijn ook aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Hopelijk tot ziens!

Vier de zomer

Wie zijn wij?

Het Hobby Gilde Horst e.o.(opgericht in 1992) is een vrijwilligersorganisatie voor volwassenen en biedt cursussen en activiteiten aan op sociaal, cultureel, educatief en sportief gebied. De activiteiten staan onder leiding van ervaren cursusleiders.

Het “werkgebied” omvat in principe de gemeente Horst aan de Maas, maar ook deelnemers van buiten de gemeente zijn van harte welkom.

Vier de zomer

Seizoen 2024-2025

Ook in 2024-2025 bieden we een scala aan activiteiten op creatief en cultureel gebied.

Voor de langlopende cursussen (september tot april) geldt over het algemeen dat er nog wel enkele plaatsen beschikbaar zijn. De kortlopende cursussen starten steeds met een nieuwe groep. Denk hierbij aan genealogie, digitale fotografie, omgaan met de iPad, werken met iMovie & foto-presentaties maken en bridgeles.

Het seizoen loopt voor de meeste cursussen van september 2024 tot en met april 2025. Kijk bij de activiteiten zelf voor de data en prijzen.

(meer…)

Vier de zomer

Wandel je mee?

Per seizoen organiseren we wandelingen onder leiding van een gids door interessante gebieden in voornamelijk de gemeente Horst aan de Maas. Aanmelden is wel belangrijk in verband met het aantal gidsen dat we nodig hebben. Na afloop is op de meeste locaties gelegenheid om nog na te praten met een lekker kopje koffie of iets dergelijks. De wandelingen zijn meestal rond de 5 kilometer en duren ongeveer 2 uur. Aanmelden kan via het secretariaat.

Houd de website in de gaten. We starten in oktober weer met de reeks maandelijkse wandelingen.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook